Колекция Облекчение за болка насърчава здраве, щастие и комфорт с всички
натурални етерични масла от секцията

Етеричните масла могат да направят много за нашия дом, красота и здраве. Използването на етерични масла за облекчение на болка и възпаление е едно от основните страхотни приложения на тези мощни ароматни масла. Етеричните масла са високо ароматни вещества, които се добиват от венчелистчетата, стъблата, корените и листата на растенията.
Силата на растенията е използвана от векове в медицита и козметиката, и вярваме че те са изключително мощни, за да преборят дискомфорт като главоболие или болки в мускулите, без лекарства. Използвани в лосиони и кремове за облекчаване на болката, масла за вана или масла за масаж, етеричните масла могат да помогнат за облекчаване на болката. Някои етерични масла действат като аналгетици, което означава, че облекчават болката, като главоболието например. Други етерични масла намаляват възпалението и са отлични за лечение на болка, свързана с ревматични и артритни заболявания, болки в муслулите. Сложете няколко капки етерично масло в дифузер или добавете към масажните базови масла. Вижте нашата колекция "Облекчение за болка" по-долу.

Етерични Масла, Които Повдигат Духа, Изострят Сетивата и Ви Дават Сила

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки